Στον Δήμαρχο οι αθλητές των Special Olympics

Με πολλά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Άρτα οι αθλητές των Special Olympics οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες S.O. ΑΘΗΝΑ 2011. 


Τους αθλητές υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος τους συνεχάρη για την συμμετοχή τους στους Αγώνες και για τις διακρίσεις που πέτυχαν, τονίζοντας πως ο Δήμος θα είναι κοντά τους για ό,τι χρειάζονται. 

Τους αθλητές συνόδευαν κατά την επίσκεψή τους στο Δήμαρχο οι προπονητές Χρύσα Αντωνίου-Σιμοπούλου και Αλέξανδρος Γεωργοδήμος, μέλη της τοπικής οργανωτικής επιτροπής και εθελοντές.

Στα αγωνίσματα στίβου ο Παπαγεωργίου Αντώνης πήρε χρυσό μετάλλιο στα 25μ., ο Μπίζας Στέλιος χρυσό στα 200μ., ο Γεωργοδήμος Νίκος πήρε δύο χάλκινα μετάλλια, ένα στα 50μ. στίβο και ένα στο μπαλάκι και η Γείτονα Χριστίνα αργυρό στα 1.000μ. ποδηλασία ατομική χρονομέτρηση. 

Η κυρία Αντωνίου μετέφερε στο Δήμαρχο τις ευχαριστίες του κ. Αλέξανδρου Κάππη ο οποίος είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Αρτινός στην καταγωγή, μέλος της ομάδας υποστήριξης της λαμπαδηδρομίας S.O., υπεύθυνος για το άναμμα της Φλόγας στην Άρτα και επέδωσε εκ μέρους του το αναμνηστικό σήμα των Αγώνων, ένα για τον Δήμαρχο και ένα για την πόλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης