Ολλανδικό reality με "καυτές" παρουσίες στη Χερσόνησο

Καυτές μικρές ... Ολλανδέζες και "μάτσο" αγόρια που τις τελευταίες ημέρες "αλωνίζουν" τις μπάρες των νυχτερινών μαγαζιών της Χερσονήσου Κρήτης είναι το καστ ολλανδικού reality που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στη Χερσόνησο... και "σαρώνει" στην Ολλανδία!


Η πρώτη χρονιά φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους τηλεθεατές του ολλανδικού reality που προβάλλεται στο κανάλι RTL5, κι έτσι η παραγωγή επέστρεψε στη Χερσόνησο κι αυτό το καλοκαίρι!

Ο τίτλος του reality ... κατατοπιστικότατος: "Oh Oh Cherso" και είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι... δεν παιρνούν τις μέρες τους με νηστεία και προσευχή, αλλά με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που... δεν κοιμάται ποτέ.

Η μεγάλη επιτυχία του reality στην Ολλανδία αποτελεί μία πρώτης τάξεως τουριστική προβολή για την Χερσόνησο, έστω κι αν έμφαση δίνεται στη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση, προβάλλοντας μία και μόνο όψη της περιοχής. Δείτε εδώ το trailer του πρώτου κύκλου του ρεαλιτυ που "έσπασε" τα ρεκόρ της τηλεθέασης.

Η υπόθεση βέβαια έχει και ... τα τραγελαφικά της, καθώς αν κάνει κανείς μία αναζήτηση για το "Oh Oh Cherso single" θα ακούσει μία trance διασκευή ... του γνωστού σε όλους τους Έλληνες (και όχι μόνο) ... Ζορμπά!

Τί είναι το "Oh Oh Cherso"


Πρόκειται για την ολλανδική εκδοχή του Jersey Shore που πρωτοπροβλήθηκε στο MTV. Στο "Oh Oh Cherso" οκτώ νέοι, άνδρες και γυναίκες, από τη Χάγη της Ολλανδίας, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Χερσόνησο, ενώ το χειμώνα πηγαίνουν για σκι στην Αυστρία, γυρίζοντας το "Oh oh Tirol"!

Ο πρώτος κύκλος του reality είχε τέτοια απήχηση στο κοινό, ώστε κατόπιν ηχογραφήθηκαν τραγούδια από τους παίκτες, πωλούνται dvd με τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, ενώ διοργανώνονται ακόμη και πάρτυ, στα οποία οι παρευρισκόμενοι ντύνονταν ... όπως οι παίκτες του reality!

Για την ασφάλεια των παικτών έχει επιστρατευθεί ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, που ακολουθεί διακριτικά τους παίκτες, σε κάθε τους βήμα!


http://www.cretalive.gr/

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης