ΑΡΤΑ: Midsummer Pan Festival στον Ορφέα

Ο Σύλλογος φίλων μουσικής Άρτας "ΑΥΛΟΣ" επιχειρεί στην πρώτη του ουσιαστικά διοργάνωση να παρουσιάσει ένα, όσο το δυνατόν πιo αντιπροσωπευτικό δείγμα της τωρινής μουσικής σκηνής στην Άρτα. Τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι όλοι κάτοικοι Άρτας. 


Πιo παλιοί, αναγνωρισμένοι μουσικοί αλλα και νέοι μαθητές και φοιτητές, θα μας κρατήσουν συντροφιά παρουσιάζοντας τη δουλειά τους που γενικά, θα κινηθεί στους ρυθμούς του ελληνικού και αγγλόφωνου Ροκ και Heavy Metal. 

Ωστόσο, κοντά στα μεσάνυχτα το σκηνικό θα αλλάξει και τη σκυτάλη θα αναλάβει το ακουστικό πρόγραμμα της βραδυάς που θα συνεχίσει εως και τη λήξη της συναυλίας. 

Ο "ΑΥΛΟΣ" φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτό το φεστιβάλ και τις επόμενες χρονιές μετατρέποντας το σε θεσμό,αλλα και να πραγματοποιήσει μέσα στον Αύγουστο εκδηλώσεις σε άλλο ύφος και με διαφορετικά είδη μουσικής, απευθυνόμενος σε ξεχωριστά γούστα αλλα και σε διαφορετικές ηλικίες. 

Το "Midsummer Pan Festival" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου στο θερινό κινηματογράφο "Ορφέας" και θα ξεκινήσει αυστηρά στις 9:00 μ.μ. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης