Free Greece

Ο επόμενος Στολίσκος που οι ελεύθεροι άνθρωποι όλου του Πλανήτη θα οργανώσουν δεν θα είναι για την Ισραηλινοκρατούμενη Γάζα αλλά την Ισραηλινοκρατούμενη Ελλάδα. 
Όποιος θέλει να κωφεύει ακόμα μετά το Πραξικόπημα του ΠΑΣΟΚ και τις προσωπικές ευχαριστίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στον Παπανδρέου , ας το κάνει, αλλά να γνωρίζει ότι τώρα πια η σιωπή για την καταστρατήγηση όλων των Συνταγματικών και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίσταται ο ελληνικός λαός από την 29η Ιουνίου, είναι το ίδιο ένοχη με τα εγκλήματα των πραξικοπηματιών του πολιτικού συστήματος της χώρας.
Η Ελλάδα δεν έχει Χούντα. Η Ελλάδα δεν είναι πια προτεκτοράτο. Η Ελλάδα είναι μια καινούργια Λωρίδα της Γάζας που δυστυχώς δεν έχει ούτε καν την υποστήριξη καμίας παγκόσμιας οργάνωσης αλλά ούτε τις χρηματοδοτήσεις για τον οποιοδήποτε ένοπλο αγώνα. Στην Ελλάδα πια τις διαταγές τις δίνει ο Νετανιάχου ευχαριστώντας τους υποτακτικούς του, που δουλικά εκτελούν τις εντολές του. 

Όταν σε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη ο μακελάρης ισραηλινός πρωθυπουργός ευχαριστεί, εκτός από τους ηγέτες της Ευρώπης και Αμερικής, προσωπικά και ιδιαιτέρως τον φίλο του Παπανδρέου, μάς έρχεται στο μυαλό μια φράση που ειπώθηκε παλιότερα: « Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σου».

Και πρέπει να είσαι τουλάχιστον επικίνδυνα ηλίθιος πολίτης αν δεν καταλαβαίνεις ότι πίσω από την δήλωση αυτή του ισραηλινού κρύβονται ευχαριστίες για το Πραξικόπημα που κατάφεραν να επιβάλλουν οι απάτριδες κοινοβουλευτικοί λίγες ημέρες πριν. Δεν χωρούν δικαιολογίες πια ούτε για βόλεμα, ούτε για κομματικές ιδεολογίες, ούτε για άγνοια. 

Την πατρίδα που σου έκλεβαν κομμάτι- κομμάτι τόσα χρόνια, σού την πήραν με μιας και με επίσημες δηλώσεις. Αφού και τώρα δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις πάψει να είσαι Έλληνας αλλά Ραγιάς του Ισραήλ, τότε είσαι ένας άξιος γραικύλος.
 
Όποιος κρατάει ακόμα κομματική ταυτότητα όλων των αποχρώσεων και όλων των κομματικών χώρων (εσωκοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών) δηλώνει ξεδιάντροπα την συνεργασία του με τους κατακτητές. Οι κατακτητές αυτή την φορά, για κακή μας τύχη, δεν έχουν την όψη του Χίτλερ, δεν φορούν σβάστικες αλλά γραβάτες. 

Από αυτούς πήραν διαταγές οι κομάντο που εισέβαλαν στο καναδικό πλοίο σε ελληνικά χωρικά ύδατα, που προορισμό είχε την Γάζα. Εάν ήταν Έλληνες οι επιτιθέμενοι, ποιος απειλούσε την Ελλάδα και σε ποιον επιτέθηκαν; 

Και το ερώτημα είναι: Ο ελληνικός στρατός είναι επιθετικός ή αμυντικός, όπως μαθαίνουμε τόσα χρόνια; Γιατί αυτό το ρεσάλτο ήταν επίθεση εναντίον της Ελευθερίας. Όχι μιας χώρας μακρυά από εμάς, αλλά της δικής μας και των απογόνων μας.

Το Πραξικόπημα της 29ης Ιουνίου είχε ως εκτελεστή έναν αχυράνθρωπο που με ύπουλες «δημοκρατικές» διαδικασίες θεωρείται πρωθυπουργός. 

Οι μάσκες έπεσαν 2 μέρες μετά όταν είδαμε τον πραγματικό κυβερνήτη της Ελλάδας να ευχαριστεί στην μητρική του εβραϊκή γλώσσα, τον φίλο, τον υποτακτικό, τον ανθέλληνα, τον άπατρη, τον γραικύλο, τον μεγαλύτερο Εφιάλτη που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης