ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξεχείλισε η οργή στην κηδεία του Διοικητή της ναυτικής βάσης

Ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Λάμπρο Λάμπρου από το λαό της Κύπρου

 

Πλήθος κόσμου, με παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνάζοντας «Άξιος- Άξιος», είπε σήμερα το ύστατο χαίρε στον διοικητή της ναυτικής βάσης της Εθνικής Φρουράς αντιπλοίαρχο Λάμπρο Λάμπρου, που έχασε τη ζωή του στην προχθεσινή τραγωδία. Στον εκλιπόντα απονεμήθηκε μετά θάνατο ο βαθμός του πλοιάρχου.


Η σορός του αδικοχαμένου διοικητή ήταν σκεπασμένη με τις σημαίες της Κύπρου και της Ελλάδος, την μετέφεραν αξιωματικοί του Ναυτικού και άγημα της Εθνικής Φρουράς απέδιδε τιμές.


Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, προϊσταμένου του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου. Στην είσοδο της εκκλησίας υπήρχαν τρία πλακάτ που έγραφαν:


«Καλό ταξίδι παλικάρι στο Πάνθεον των ηρώων", «Ποτέ δεν αποτυγχάνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό», «Το καλύτερο μέρος που μπορεί να πεθάνει κανείς, είναι εκεί που πεθαίνει για τους άλλους. Τιμή για την πατρίδα ο θάνατος σου».


Στην κηδεία, που έγινε με δημόσια δαπάνη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο τέως αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης, αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, η ηγεσία του Ναυτικού και άλλοι επίσημοι. Την κυπριακή κυβέρνηση εκπροσώπησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.


Κατά την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάποιοι μέσα στην εκκλησία φώναξαν: «παραιτηθείτε».




http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης