Αθήνα-Θεσσαλονίκη ..με το πατίνι!

Αφετηρία 13 τροχοπεδιλιστών θα είναι το Καλλιμάρμαρο και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.Στόχος τους είναι να διανυθεί η απόσταση των 504 χιλιομέτρων σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο.



Το εγχείρημα να διανυθεί μια τόσο μεγάλη απόσταση όπως αυτή της Αθήνας από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει επαναληφθεί. Στη Γαλλία διεξήχθησαν αγώνες για μεγάλες διαδρομές που δεν ξεπέρασαν τα 300 χιλιόμετρα.

Το πρωτότυπο στοίχημα, χωρίς ανάλογο προηγούμενο, θα δοκιμαστεί στη χώρα μας στο τέλος του μήνα από μία ομάδα 13 τροχοπεδιλιστών θα διανύσει τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη με πατίνια, προκειμένου να... διαπιστώσει πόσος χρόνος απαιτείται για να γίνει εφικτό το εγχείρημα.


Το αθλητικό γεγονός "Ωθηση Extreme 504 km", που θα διεξαχθεί στις στις 31 Ιουλίου, με σημείο αφετηρίας το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα και τερματισμού τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, διοργανώθηκε ως αποτέλεσμα μιας συζήτησης ανάμεσα στον Γιάννη Κούσπαρη από την πρωτεύουσα και τον Κώστα Μαρτζέκη από τη συμπρωτεύουσα, οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από την κοινή τους ενασχόληση με τα πατίνια..
Για να δούμε..


http://greece-salonika.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης