Έξαλλη η Ναόμι στη Ρόδο

Στη Σύμη όπου έκανε διακοπές με τον καλό της, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, ήταν μες στο μέλι και τα γέλια. Όμως όσοι βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι ηρέμησε, πρέπει να το ξανασκεφτούν.


Η Ναόμι, γνωστή για τον… εκρηκτικό χαρακτήρα της, προκάλεσε έντονο επεισόδιο στη Ρόδο με κάτοικο της Λίνδου, όπου έφτασε με μια στρατιά από σωματοφύλακες. 


Είδαν τη μαύρη γαζέλα δύο κοριτσάκια και άρχισαν να τη χαιρετούν. Φυσικά ούτε λόγος να την πλησιάσουν, αλλά όταν ο μπαμπάς τους πήγε να τη φωτογραφίσει, έτσι για να έχουν ένα αναμνηστικό οι κόρες του, έγινε ο κακός χαμός.

Ποιος είδε τη Ναόμι και δεν τη φοβήθηκε. Δεν ήθελε λέει, να την απαθανατίσουν, κοτζάμ… γαζέλα πάνω στα γαϊδουράκια που πηγαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου. 


Πού να το’ ξερε ο χριστιανός τι θα του τύχει. Αλλά κι αυτός, πού πάει ξυπόλυτος στ’ αγκάθια; Δεν ήξερε ότι η γυναίκα έχει δείρει κόσμο;

Η Ναόμι Κάμπελ δεν πτοήθηκε από το περιστατικό. Σιγά μην χαλάσει τη ζαχαρένια της. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Έτσι το tour στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό του καλού της συνεχίζεται με επόμενη στάση την Κρήτη.


Ο αέρας εκεί μάλλον της πήγαινε καλύτερα. Όπως λένε κάτοικοι του νησιού ήταν ευδιάθετη και μοίρασε φιλιά, αυτόγραφα και φωτογραφίες παρακαλώ.


Πιο τυχεροί οι Κρητικοί, δεν την πέτυχαν στα νεύρα της!!!!


 http://www.real.gr/?page=home

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης