Ανέβασαν την μπάρα της υποθαλάσσιας σήραγγας Πρέβεζας-Ακτίου

Κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί από την Πρέβεζα, την Βόνιτσα, την Αμφιλοχία ακόμη από το Αγρίνιο και την Λευκάδα «συναντήθηκαν» σήμερα το μεσημέρι στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Πρέβεζας-Ακτίου.


Οι ιδιοκτήτες των 80 περίπου ταξί αποφάσισαν να «ανεβάσουν» την μπάρα της ζεύξης αφήνοντας τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα για μία περίπου ώρα. 

«Οσο υπάρχει αδιαλλαξία από πλευράς της κυβέρνησης στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός μας εμείς θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στον δρόμο» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πρέβεζας Αλέκος Ντόντορος και συνεχίζει:«Ο κλάδος μας βρίσκεται σε αναβρασμό και αδιέξοδο αφού δέχεται ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα. 

Χιλιάδες επαγγελματίες ιδιοκτήτες ταξί στην χώρα μαζί με τις οικογένειές τους κινδυνεύουν από τη μία μέρα στην άλλη να χάσουν την δουλειά τους αφού η μικρή οικογενειακή επιχείρηση που είναι το ΤΑΞΙ θα αφανιστεί. 

Βρίσκεται όμως σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση αποφασισμένος να αντιδράσεις με κάθε δυνατό τρόπο και να αγωνιστεί μέχρι τέλος για την ανατροπή της κατάστασης αυτής» καταλήγει ο κ.Ντόντορος.

Για μια ακόμη φορά δε οι ιδιοκτήτες ταξί στρέφονται κατά του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Ιωάννη Ραγκούση θεωρώντας ότι η άρνησή του να υπογράψει το διάταγμα Ρέππα (το οποίο έθετε όρους στην απελευθέρωση του επαγγέλματος) οδηγεί στο σημερινό αδιέξοδο! 

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ