Οι θεραπευόμενοι και το προσωπικό της μονάδας του ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας καθάρισαν την παραλία Αλωνάκι!!!

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης Πρέβεζας του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, σας ενημερώνουμε ότι οι θεραπευόμενοι και το προσωπικό της μονάδας αποφάσισαν από κοινού να προβούν σε καθαρισμό της παραλίας ΑΛΩΝΑΚΙ στην πόλη μας σε συνεργασία με τον Δήμο της Πρέβεζας.




Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου το πρωί και η κίνηση αυτή έλαβε ιδιαίτερης ανταπόκρισης από τους λουόμενους που βρέθηκαν στην συγκεκριμένη παραλία.
 

Μάλιστα ήταν τέτοιος ο ζήλος των παιδιών που συμμετείχαν στον καθαρισμό για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, ώστε αποφάσισαν να καθαρίσουν και παράπλευρους στην παραλία δρόμους της περιοχής, όπερ και εγένετο.



Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της συγκεκριμένης παραλίας δεν σταμάτησαν να ευχαριστούν θερμά τους θεραπευόμενους της Μονάδας Υποκατάστασης για την εθελοντική τους προσφορά, ενώ από την πλευρά τους τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποσχέθηκαν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και διαβεβαίωσαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ