Anonymous: «Κηρύττουμε πόλεμο στην Ελλάδα»(video)

Στο στόχαστρο των Anonymus μπήκαν οι Έλληνες πολιτικοί και οι ελληνικές τράπεζες, εναντίον των οποίων αποφάσισαν να κινηθούν, ανακοινώνοντας την απόφασή τους με δύο βίντεο στο Διαδίκτυο.



Τώρα σας δίνουμε, μεταφρασμένη, τη συνέχεια της ανακοίνωσης – προκήρυξης του ανοικτού διαδικτυακού πολέμου που κύρηξε η ανώνυμη διαδικτυακή ομάδα προς την Ελλάδα.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «για αιώνες, η....Ελλάδα ήταν το υπερήφανο λίκνο της δημοκρατίας. Τώρα έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε παιδική χαρά για όλους τους ’λομπίστες’ έτσι μπορούν να κάνουν τεστ για το πως θα κάνουν τις οικονομικές business τους, ληστεύοντας την εθνική σας κυριαρχία και υποστηρίζοντας μια ευρωπαϊκή δικτατορία.


Έχετε απορρίψει τις συμφωνίες, με τις αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την Κίνα οι οποίες θα είχαν σώσει στην Ελλάδα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αποτύχατε να σταθείτε στο ύψος σας και να απαιτήσετε τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Γερμανούς, οι οποίες ανήκουν δικαίως στην Ελλάδα».


Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας: «Συγχαρητήρια, κερδίσατε την απόλυτη προσοχή των Anonymous. Είστε πλέον στόχος στα πλαίσια του cyber πολέμου που κηρύξαμε κόντρα στο αλλοιωμένο κεφαλαιοκρατικό τραπεζικό σύστημά σας».



http://ksipnistere.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ