ΑΡΤΑ: Για 48 ώρες χωρίς ταξί - Πριν λίγο διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ: ΟΙ έχοντες άμεση ανάγκη μπορούν να εξυπηρετηθούν απ’ το τηλεφωνικό κέντρο του ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ

Έντονη έχουν κάνει εδώ και αρκετή ώρα την παρουσία τους στην Άρτα, τα ΤΑΧΙ της πόλης. Κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους, κορνάροντας και δημιουργώντας το κλίμα της αίσθησης της κινητοποίησης, στην οποία έχουν προχωρήσει.


Σύμφωνα με τις αποφάσεις  που έλαβε το Σωματείο Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Άρτας, οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν σε όποια μορφή κινητοποίησης αποφασιστεί κεντρικά, μιας και ο πρόεδρός του Φώτης Κέφης, είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Ομοσπονδία και ενημερώνεται για τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Σωματείο Ιδιοκτητών  ΤΑΞΙ Άρτας αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους προχωρούν στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις και αναφέρει:

«Ο  κλάδος  μας, που για την έναρξη του διαλόγου εδώ και μία εβδομάδα έχει καταθέσει σχετικό έγγραφο προτάσεων και απόψεων, διαπιστώνει  ότι η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και ο Υπουργός κ. Ι. Ραγκούσης μετά τον αιφνιδιασμό που επέλεξε για να εκφράσει τις προθέσεις του για τον κλάδο των Ε.Δ.Χ. (ταξί) τώρα επιλέγει την τακτική του εμπαιγμού και της απαξίωσης του κλάδου των Ε.Δ.Χ. (ταξί) και μονομερώς αναβάλει και ακυρώνει την όποια προσπάθεια που καταβάλουμε για την έναρξη του διαλόγου επιβεβαιώνοντας δυστυχώς για εκείνον την ασυνέπεια.
 

Λυπούμαστε αλλά με αυτού του είδους τις πρακτικές διαφωνούμε και είμαστε κάθετα αντίθετοι.
Εμείς συνεχίζουμε να εμμένουμε στην τακτική -  πρακτική του  διαλόγου και αυτό το αποδείξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα των τελευταίων τεσσάρων μηνών όπου και υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα το οποίο είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του  Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, που δεν είναι και οι μόνοι, το Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί  Άρτας μετά και την απόφαση που πάρθηκε από τους εκπροσώπους όλης της χώρας στο κλαδικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 16 -07 2011 θα συμμετέχει στην 48ωρη Πανελλαδική προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση. Σε περίπτωση δε, που δεν θα προσδιοριστεί ραντεβού με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την έναρξη διαλόγου, σύμφωνα πάντα και με την απόφαση του κλαδικού συμβουλίου, τότε η απεργιακή κινητοποίηση θα εξελιχθεί σε διαρκείας.
 

Η 48ωρη Πανελλαδική προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει από τις 05:00 π.μ. τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 05:00 π.μ. τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουλίου».

Ως σημαντικό ωστόσο πρέπει να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οι ΤΑΞΙτζήδες της Άρτας και το Σωματείο τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία σ’ όσους έχουν ανάγκη, αφού καταλήγοντας η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει:
 
«Για την εξυπηρέτηση εκτάκτων περιστατικών που χρίζουν νοσοκομειακής φροντίδας και χρόνιες παθήσεις  θα εξυπηρετούνται  μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ράδιο – Ταξί Άρτας και  στα τηλ: 26810 – 78332 & 78333».

Πηγή: http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ