23 χρόνια μετά: Φεύγει από την Άρτα η Σκάρα;

Πιθανόν στον Α.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Θεσσαλονίκη «μετακομίζει» κατά πληροφορίες η Βάσω Σκάρα. Η Διεθνής αθλήτρια αποφάσισε -πάντα με τις πληροφορίες- να συνεχίσει την αθλητική της δραστηριότητα στην ομάδα Α.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ της συμπρωτεύουσας η οποία αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. 


Η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά και ούτε διαψεύσθηκε από την Σκάρα όταν ρωτήθηκε σχετικά. Απλά με το γνωστό μειδίαμά της αρκέσθηκε να πει μόνο τέσσερες λέξεις: «…Θα δούμε, θα δείξει…» 


Φαίνεται από αυτή την απάντηση ότι τελικά η Σκάρα αποχαιρετάει την Άρτα και την Αναγέννηση ύστερα από 23 χρόνια έντονης αθλητικής παρουσίας. Η αρχηγός της Αναγέννησης σ’ αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναδειχθεί 12 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών και 10 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας. 


Υπήρξε για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών στην οποία είχε συμμετοχή 180 φορές. Τίμησε αυτή την εθνική φανέλα, αγωνιζόμενη σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Μεσογειακά και Βαλκανικά (2η θέση) πρωταθλήματα. Στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 έλαβε μέρος με την Εθνική Ολυμπιακή ομάδα. 


Το κυριότερο σ’ αυτήν την πολύχρονη και εντυπωσιακή αθλητική παρουσία και δραστηριότητα της Σκάρα, είναι το γεγονός ότι βοήθησε αποφασιστικά την Αναγέννηση, η οποία ως Πρωταθλήτρια, ή Κυπελλούχος Ελλάδας, κατάφερε να κάνει την πόλη της Άρτας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, γνωστή στην Ευρώπη, λόγω των συμμετοχών της στις πολλαπλές Ευρωπαϊκές αντίστοιχες διοργανώσεις στις οποίες έλαβε μέρος.


Έτσι λοιπόν η αθλήτρια με τον αριθμό «10» στη φανέλα της -σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο- μάλλον αποτελεί πλέον μια ευχάριστη ανάμνηση σε όλους εμάς που την χειροκροτήσαμε, την θαυμάσαμε και πολλές φορές την αποθεώσαμε σε εθνικούς και ευρωπαϊκούς αγώνες. 

Μας έχει χαρίσει πράγματι αξέχαστα αθλητικά Σαββατοκύριακα στην Άρτα, όλα αυτά τα χρόνια και πολλές φορές αισθανόμασταν υπερήφανοι, ακόμα για λογαριασμό της…

Σχόλια

  1. Κάποτε θα αποχωρούσε... Ήταν μεγάλη αθλήτρια και παραμένει μεγάλος άνθρωπος !!! Την ευχαριστούμε για την προσφορά της στον τόπο της και την πατρίδα... Να είναι πάντα γερή και υπερήφανη. Ευχές για ότι το καλύτερο στη νέα σελίδα που άνοιξε στην ζωή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν μεγάλη η αθλητική και κοινωνική προσφορά της στην Άρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αθλητικό και αγωνιστικό ήθος της Σκάρα ας γίνει παράδειγμα στους νέους αθλητές/τριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστούμε Βάσω για τα όσα προσέφερες στην Αναγέννηση και την πόλη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θωμας...ο απιστος28 Ιουλίου 2011 στις 4:22 μ.μ.

    Ειναι οριστικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ' ότι γνωρίζουμε θεωρούμε οριστική την μετακίνησή της στην Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Σαν όνειρο μου φαίνεται !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς πέρασαν τα χρόνια... Ας θυμάται τα χειροκροτήματά μας και εμείς την αγωνιστικότητά της !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης