Ψάχνουν τρεις Βορειοαφρικανούς τσαντάκηδες

Τρεις Μαροκινοί ή Αλγερινοί είναι σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στην Αστυνομία αυτοί που έσφαξαν χθες τα ξημερώματα τον 44χρονο στο κέντρο της Αθήνας.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους τρεις καταθέσεις άκρως διαφωτιστικές για το τι συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην Γ΄ Σεπτεμβρίου. 


Σύμφωνα με αυτές, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν πισώπλατα στον 44χρονο υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρείας για να του αρπάξουν την κάμερα, που κρατούσε για να τραβήξει τη γέννηση της κόρης του.

Παράλληλα, ψάχνουν καρέ- καρέ, τα βίντεο που έχουν τραβήξει κάμερες κυκλοφορίας αλλά και καταστημάτων της περιοχής για να βρουν τα πρόσωπα των δραστών, λίγο πριν αλλά και μετά την άγρια δολοφονία.


«Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για συμμορία τσαντάκηδων που χτυπά στην περιοχή και αυτό διευκολύνει πολύ το έργο μας» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας και συμπληρώνει «Εκτός από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προσπαθούμε μέσα από συνδέσμους που έχουμε στον υπόκοσμο της Αθήνας να μάθουμε πληροφορίες για τους δράστες».


Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» οι δράστες είναι τρεις, βορειοαφρικανοί νεαρής ηλικίας που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, ζουν σε διαμερίσματα – κοινόβια στο κέντρο της Αθήνας και η «δουλειά» τους είναι να ληστεύουν περαστικούς.


Την ίδια ώρα, σε επιφυλακή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας  καθώς οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο άγριων επεισοδίων μεταξύ αλλοδαπών και ακροδεξιών οργανώσεων. 



Δημήτρης Πώποτας, Αριας Καλύβας

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης