Ζητούν και αύξηση μισθού οι βουλευτές

Ζητούν 250.000 αναδρομικά ο καθένας

 

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη με τις δικαστικές αξιώσεις για αναδρομικά στις συντάξεις Βουλευτών. 


Όπως προκύπτει τώρα, στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει και βουλευτές διεκδικώντας αυξήσεις, όχι μόνο στις συντάξεις τους, αλλά και στους μισθούς τους.

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας εκκρεμούν περί τις 284 αγωγές για το λόγο αυτό.Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή της Κυριακής», το αίτημα κάνει λόγο για βουλευτικές αποδοχές ανάλογες με το δικαστικό μισθολόγιο.


Όλες οι αγωγές έχουν προσδιοριστεί για να εκδικαστούν, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από τους βουλευτές που τις έχουν υποβάλει, ουδείς μέχρι σήμερα έχει δηλώσει παραίτηση από τις επίδικες αξιώσεις, οι οποίες ανέρχονται σε 250.000 για κάθε βουλευτή.


Τα ονόματα των βουλευτών που έχουν καταθέσει αγωγές κρατούνται από τη Δικαιοσύνη ως επτασφράγιστο μυστικό.


Και εν ενεργεία βουλευτές ζητούν αναδρομικές αυξήσεις!


Το παρακάτω κείμενο -σχόλιο αξίζει να διαβαστεί. Είναι από το μπλοκ http://taxalia.blogspot.com/

 Ντροπή, αίσχος και λίγα γράφω. Αν ισχύει η πληροφορία ότι εν ενεργεία βολευτές (και όχι βουλευτές) έχουν καταθέσει αγωγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας ζητώντας αναδρομικές αυξήσεις στη βουλευτική τους αποζημίωση, όπως συνέβη με τους δικαστικούς λειτουργούς, τότε κύριοι "εκπρόσωποί" μας τρέξτε να...κρυφτείτε. 

Οι πέτρες, τα αυγά και τα γιαούτρια θα φεύγουν "σύννεφο". Είναι δυνατόν σε εποχές που όλοι εμείς βλέπουμε τον μισθό μας να μειώνεται ημέρα με την ημέρα, στο όνομα της κρίσης, εσείς να ζητάτε αυξήσεις; 

Δεν σας φτάνουν τα χιλιάρικα που βάζετε στην τσέπη κάθε μήνα ως "αποζημίωση";  Και να τα αξίζατε ή να προσφέρατε τίποτα σε αυτόν τον τόπο, κομμάτια να γίνει.  Υποκριτές. Εσείς που χθες καταδικάζατε την ίδια πρωτοβουλία 800 πρώην συναδέλφων σας, σήμερα ζητάτε το ίδιο; 

Τι φοβηθήκατε ρε καλόπαιδα μήπως σας πάρουν όλο το "πακέτο" οι πρώην και μείνετε εσείς με άδεια χέρια; Σοβαρευτείτε γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και η κοινωνία βράζει αλλά εσείς δεν δείχνετε να το έχετε αντιληφθεί.

Η είδηση πριν το σχόλιο είναι από: http://www.newsbeast.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης