"Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο..." του Δήμου Αρταίων


Σήμερα "έσκασε" άλλη μια παραίτηση Αντιδημάρχου στον Δήμο Αρταίων. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Κοτσαρίνη, ο οποίος ξάφνιασε με αυτή του την κίνηση. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι αύριο ο προηγούμενα παραιτηθείς Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νικολάου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ...


Έτσι λοιπόν δεν είναι μακρυά η έκφραση ότι... «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Αυτό το έλεγε φυσικά ο πρίγκιπας Άμλετ στην τέταρτη σκηνή της πρώτης πράξης του περίφημου έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. 

Έκφραση που δείχνει να ταιριάζει γάντι στην όλη υπόθεση των παραιτήσεων και των (υπό)παραίτηση Αντιδημαρχών του Δήμου Αρταίων.

Έτσι με μια λακωνική ανακοίνωση από το Γραφείο του Δημάρχου μας γίνεται γνωστή αυτή η νέα παραίτηση. Το πλήρες κείμενο αυτής της ανακοίνωσης έχει ως εξής: 

"Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας – Χωροταξίας & Υποδομών υπέβαλλε σήμερα Δευτέρα 02/05/2011 ο κ. Γιάννης Κοτσαρίνης στον Δήμαρχο Αρταίων κ. Γιάννη Παπαλέξη. Ο κύριος Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κύριο Κοτσαρίνη για την έως τώρα συνεργασία και έκανε αποδεκτή την παραίτησή του".

Αύριο Τρίτη η συνέντευξη του Γιάννη Νικολάου

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το περιβάλλον του πρώην Αντιδημάρχου Αρταίων κ. Ιωάννη Νικολάου θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. 

Ο δημοτικός πλέον σύμβουλος αύριο  Τρίτη 3-5-2011 και ώρα 11 π.μ., στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ θα αναφερθεί στο θέμα «Οι εξελίξεις στη Δημοτική Αρχή» σύμφωνα με την πρόσκληση που έχει ήδη σταλεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης