Προβλέπουν αύξηση τουριστών στην Ήπειρο από Κύπρο

Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Ήπειρο. Αυτό διαπιστώθηκε κατά την πρόσφατη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» που έγινε στη Λευκωσία. 


Οι ενδείξεις για αύξηση του αριθμού των επισκεπτών από τη Μεγαλόνησο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές με το κύριο βάρος του ενδιαφέροντος να στρέφεται προς τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και σε τοπικά – παραδοσιακά προϊόντα. 

Στην εκδήλωση έγινε στοχευμένη και ολοκληρωμένη παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, ταυτόχρονα δε ανταλλάχτηκαν απόψεις για την προσαρμογή των τουριστικών μας προγραμμάτων στις απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς. 

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με Υπουργό Τουρισμού της Κύπρου και με άλλους φορείς του τουρισμού όπου συζήτησαν θέματα τόσο γενικού, όσο και ιδιαίτερων μορφών τουρισμού, όπως: πολιτιστικός, θρησκευτικός - προσκυνηματικός, ιαματικός, αθλητικός τουρισμός, αλλά και ο προσανατολισμός διοργάνωσης μαθητικών εκδρομών από σχολεία της Κύπρου στην Ήπειρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης