Ομάρ Σαρίφ: Στην Ελλάδα για διακοπές και δουλειά

Διακοπές στην Κω για τον Ομάρ Σαρίφ! Ο «Δόκτωρ Ζιβάγκο» γυρίζει στο λατρεμένο αυτό κομμάτι των Δωδεκανήσων μετά από χρόνια. Θα τον συνοδεύει η σύζυγος του Φατέν Χαμαμά, διάσημη Αιγύπτια ομότεχνος του, που είναι μαζί από το 1955, τότε που ο Ομάρ Σαρίφ προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ για να μπορέσει να την παντρευτεί.


Καρπός αυτού του μεγάλου έρωτα ο γιος του, 54 χρόνων σήμερα, που στα οκτώ του χρόνια εμφανίστηκε στην ταινία «Δόκτωρ Ζιβάγκο» στον ρόλο του μικρού Γιούρι.

Ο σταρ είχε ταξιδέψει στην Κω τη δεκαετία του ’70 και είχε ξετρελαθεί. «Η Κως είναι ένα μεγάλο νησί που διαθέτει όλα όσα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη» είχε δηλώσει, και βεβαίως δεν είχε παραλείψει να εκθειάσει την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.
 

Σήμερα ο Ομάρ Σαρίφ περνάει τον χρόνο του στην έπαυλη του στη Νούσγα και στο σπίτι του στην Πόλη του Φωτός.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, από την Κω θα πετάξει και στην Αθήνα, όπου θα έχει συζητήσεις με Έλληνα σκηνοθέτη-παραγωγό, το όνομα του οποίου κρατάει σε επτασφράγιστο κιτάπι, ο οποίος μιλά για λογαριασμό γερμανικής κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγών, για τη συμμετοχή του σε πολεμικό δράμα που τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Αρχαία Ολυμπία.
 
Gossip-tv

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης