ΑΡΤΑ: Αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής Νηπίων & Βρεφών

Από το «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής Νηπίων & Βρεφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, υποβάλλονται από 15-5-2011 έως 15-6-2011. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:


1.Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ηλικία  του παιδιού.
2.Πιστοποιητικό υγείας γιατρού από το Νοσοκομείο ή ΙΚΑ, ιδιώτη γιατρό ή του Δημοσίου για την καλή και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού,mantoux.
3.Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων με αποδοχές από τον εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση της υπηρεσίας για  τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα.
4.Εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειας του παιδιού προηγουμένου έτους ή αντίγραφο υποβληθείσης φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.
5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την οικονομική και την οικογενειακή κατάσταση των γονέων  του παιδιού.
6.Βιβλιάριο ενσήμων ή έναρξη εργασίας της μητέρας ή ασφαλιστικό βιβλιάριο.
7.Για την εγγραφή του παιδιού στο σταθμό αλλοδαπών γονέων εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά επανεγγραφής είναι τα εξής:
8.Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων με αποδοχές από τον εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση της υπηρεσίας για  τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα.
9.Εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειας του παιδιού προηγουμένου έτους ή αντίγραφο υποβληθείσης φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.
10.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την οικονομική και την οικογενειακή κατάσταση των γονέων  του παιδιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ