Η απίστευτη τραγωδία του άνδρα που μαχαίρωσαν το πρωί στην Ομόνοια

Ετοιμαζόταν να πάει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο...

 

Στο χέρι του κρατούσε μία κάμερα για να καταγράψει τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθούσαν. Κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του περιμένοντας την ετοιμόγεννη γυναίκα του να κατέβει για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο.


Σήμερα θα κρατούσαν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.

Η κάμερα αυτή τράβηξε την προσοχή τριών αγνώστων που επιτέθηκαν στον 44χρονο άνδρα για να του την πάρουν.

Το πώς ακριβώς η απόπειρα ληστείας κόστισε τη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αλλά οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου προκαλούν σοκ.

Όταν η γυναίκα κατέβηκε για να πάει στο μαιευτήριο, μαζί με τη μητέρα της, βρήκε τον σύζυγό της μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές που στοίχισαν τη ζωή του. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, προκύπτει πως οι δράστες ήταν τρεις, μελαψοί και πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ