Σούπερ φορτίο με χασίς σταμάτησε στη Θεσπρωτία

«Κόκκινο»  έχουν ανάψει οι άνδρες της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας  στα μεγάλα φορτία χασίς που  εξακολουθούν απτόητοι να στέλνουν  προς την Ελλάδα οι «βαρόνοι» των αλβανικών καρτέλ! Το μεγαλύτερο για φέτος φορτίο, βάρους 218 κιλών, σταμάτησε στην Σαγιάδα.

Οι συνοριοφύλακες μαζί με  άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών  Ηγουμενίτσας είχαν στήσει μπλόκο  στην περιοχή και, όταν εντόπισαν  δυο ύποπτα αυτοκίνητα, τα έθεσαν  υπό διακριτική παρακολούθηση. Άφησαν το πρώτο να περάσει, αλλά στο φορτηγάκι που ακολουθούσε έκαναν  σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός, όμως, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το φορτηγάκι εξετράπη της  πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και ακινητοποιήθηκε. Έτσι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο Αλβανό οδηγό και, μέσα στην καρότσα, ανακάλυψαν 211 δέματα γεμάτα ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 218 κιλών. Ο 28χρονος Βούλγαρος που προπορευόταν ως προπομπός με ένα ΙΧ, ακινητοποιήθηκε στο Ράγιο Θεσπρωτία και συνελήφθη. Οι δυο τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Μανώλης Bάιας

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης