ΠΡΕΒΕΖΑ: «Τρέχω για την πόλη μου»

Με κεντρικό σύνθημα το «Τρέχω για την πόλη μου» ο Δήμος Πρέβεζας, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας και ο Αθλητικός Ομιλος Πρέβεζας διοργανώνουν λαϊκό γύρο πόλης την Κυριακή 5 Ιουνίου.


Πρωταγωνιστές σ’ αυτή την όμορφη γιορτή θα είναι οι δημότες οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να αποδείξουν ότι εκείνο που μετρά είναι η συμμετοχή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα γίνουν δύο διαδρομές.Η πρώτη διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από την πλατεία Ανδρούτσου και θα απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων της πόλης.Τα παιδιά θα διασχίσουν μια απόσταση 1.600 μέτρων (από πλατεία, οδό Π.Τσαλδάρη, Λ.Ειρήνης, Καρυωτάκη, Ελ. Βενιζέλου ) και θα καταλήξουν στο Δημαρχείο όπου και θα γίνει η απονομή στους νικητές.

Αμέσως μετά θα δοθεί το σήμα της εκκίνησης για τους ενήλικες οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την πλατεία, θα διασχίσουν την οδό Σπηλιάδου, θα ανέβουν την Αντιντάντων, θα φτάσουν στον φόρο και από εκεί στην οδό Χαονίας , θα διασχίσουν την οδό Δημητρίου Κρόκου και μέσω της οδού Νικοπόλεως θα φτάσουν στον κυκλικό κόμβο της ζεύξης θα βαδίσουν παράλληλα στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου και θα επιστρέψουν και πάλι στο Δημαρχείο μέσω της Κυανής Ακτής έχοντας διανύσει μια απόσταση 6 χιλιομέτρων.

Ο λαϊκός γύρος πόλης συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και οι διοργανωτές μας παροτρύνουν μέσα από την συμμετοχή μας σ΄ αυτόν να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας, την προστασία του δημόσιου χώρου και της φυσικής κληρονομιάς που οφείλουμε να διατηρήσουμε ακέραιη για τις επόμενες γενιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ