ΠΡΕΒΕΖΑ: Καθαρίζουν το παραλιακό μέτωπο του Ιονίου


Παρέμβαση στη δημοτική ενότητα Ζαλόγγου ξεκίνησε ο Δήμος Πρέβεζας για την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπάρχουν κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της περιοχής προκειμένου η εικόνα που συναντούν οι πρώτοι επισκέπτες να είναι η καλύτερη δυνατή. 


Ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ. Βαγγέλης Ροπόκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι πράττουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής εικόνας του Δήμου μας. 

Ο Δήμος Πρέβεζας, συνέχισε ο κ. Ροπόκης, μέσα σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον - λόγω της οικονομικής κρίσης - οφείλει, χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα μέσα που διαθέτει, να κερδίσει το δύσκολο στοίχημα της καθαριότητας. 

Τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στον εξωραϊσμό και την διαμόρφωση δρόμων και πλατειών αλλά και στη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των παραλιών. 

Από το Κανάλι, την Καστροσυκιά, το Βράχο μέχρι την Κρυοπηγή και το Χειμαδιό τα συνεργεία του δήμου, καθάρισαν και συμμάζεψαν τους χώρους πρασίνου, τις πλατείες και τις παιδικές χαρές. 

Την ικανοποίηση του για τις εκτεταμένες εργασίες εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης και σημείωσε ότι θεωρούμε καθήκον μας να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε δημόσια τόσο τον Αντιδήμαρχο Ζαλόγγου κ. Ροπόκη για τις υπηρεσίες που προσφέρει, από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, όσο και τους εργαζόμενους του δήμου που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Σημαντική ήταν σύμφωνα με τον κ. Χαλκίδη και η συνεργασία που υπήρχε και με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. 

Παράλληλα ο κ. Χαλκίδης εξέφρασε την πικρία του για τις χαμηλές υπηρεσίες καθαριότητας που προσέφερε η προηγούμενη δημοτική αρχή Ζαλόγγου και σημείωσε ότι αν και πριν από οκτώ χρόνια υπήρχε συνεργασία σίγουρα η «εικόνα» του δήμου μας θα ήταν διαφορετική. 

Ο ίδιος τέλος ανέφερε ότι τις ημέρες του Πάσχα εισπράξαμε από τους επισκέπτες κολακευτικά σχόλια για το έργο του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας και του εξωραϊσμού και υπογράμμισε ότι τελικά αποδείχθηκε ότι η συνεργασία όλων των φορέων απέδωσε καρπούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ