Ο Κυριάκος Δευτέρα στην Άρτα και μετά Πρέβεζα

Διήμερη επίσκεψη σε Άρτα και Πρέβεζα θα πραγματοποιήσει στις 9 και 10 Μαΐου αντίστοιχα ο βουλευτής της Ν.Δ - υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Πολιτικής του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης- και θα έχει συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους της περιοχής καθώς και παραγωγικούς φορείς για να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν την περιοχή.


Συγκεκριμένα την Δευτέρα στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη και αμέσως μετά τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά.Στις 12.30 το μεσημέρι θα μεταβεί στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού και κατόπιν θα έχει συνάντηση με περιβαλλοντικούς και παραγωγικούς φορείς στην Σαλαώρα.

Το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί στις 6.30 το απόγευμα με επίσκεψή του στον Δήμαρχο Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση και επίσκεψη στην λίμνη Ζηρού. Στις 8 το βράδυ θα γίνει κομματική συνάντηση των στελεχών της ΝΟΔΕ από την Πρέβεζα και την Άρτα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζηρού ενώ στις 10 το βράδυ θα δειπνήσει στην Πρέβεζα.

Την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και μισή ώρα μετά θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου και θα συζητήσει με περιβαλλοντικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί με επίσκεψη στον Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και ξενάγηση σε Νεκρομαντείο, Γλυκή και Αμμουδιά ενώ θα ολοκληρώσει την περιοδεία του το απόγευμα της ίδιας ημέρας με επίσκεψή του στον Δήμο Πάργας και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Λιόλιο.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ