Αύριο στη Θράκη Γερμανοί Βουλευτές

Την Ελλάδα επισκέπτεται από 16 μέχρι 20 Μαΐου 2011 η ομάδα Φιλίας Γερμανίας-Ελλάδας του γερμανικού Κοινοβουλίου, έπειτα από πρόσκληση της Βουλής των Ελλήνων. 


Στα πλαίσια της αποστολής αυτής οι Γερμανοί βουλευτές θα επισκεφθούν και τη Θράκη από 18 ως 20 Μαΐου 2011.

Η αντιπροσωπεία θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, όπου θα την υποδεχθεί ο γενικός πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Wolfgang Hoelscher-Obermaier, ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στη Θράκη, Σταμάτης Κουρούδης και ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γερμανίας και μέλος της Βουλής των Ελλήνων, Χρήστος Μαγκούφης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, διοργανώνεται από το γενικό προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σύσκεψη, με θέμα "Το δυναμικό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους τομείς της οικονομίας και του τουρισμού", την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Θράκη Παλλάς", στην Αλεξανδρούπολη.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι τοπικών αρχών και αρμόδιων για τα παραπάνω θέματα φορέων, όπως δήμαρχοι, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, πρόεδροι επιμελητηρίων, το ελληνογερμανικό Ε.Β.Ε., εκπρόσωποι Συνδέσμων Ξενοδόχων της περιφέρειας Α.Μ.Θ., κ.ά.

Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com/2011/05/blog-post_8591.html#ixzz1MQDx7GS7

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης