"Η Στέλλα μας προκαλούσε να πιούμε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σοκαριστικά στοιχεία προστίθενται στην υπόθεση της νεαρής 16χρονης κοπέλας που οδηγήθηκε σε θάνατο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ρέθυμνο. 

Στην απολογία τους οι νεαροί κατηγορούμενοι υποστήριζουν πλέον ότι η Στέλλα ήταν αυτή που τους “προκαλούσε να πιούν”. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)



Ο 23χρονος Μανώλης και ο 17χρονος Παύλος, οι οποίοι ήταν μαζί με τη νεαρή Στέλλα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, έπειτα από τα καταιγιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία του Ρεθύμνου για τις κινήσεις τους – μέσω από κάμερες καταστημάτων -, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν, σύμφωνα με το Βήμα.


Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο 23χρονος και ο 17χρονος έπεφταν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους, οι οποίες δεν συνέκλιναν, οδήγησε τις αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε αυτή η τραγική ιστορία που κατέληξε στο θάνατο της 16χρονης.


Στην αρχή είχαν ισχυριστεί ότι αμέσως μετά την έξοδό τους από το κλαμπ στο οποίο είχαν διασκεδάσει, άφησαν τη Στέλλα και λίγη ώρα αργότερα, τη βρήκαν πεσμένη στον δρόμο και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.


Όπως όμως αναφέρουν σε νεότερη ομολογία τους, πήγαν σε πάρκινγκ της παραλίας του Ρεθύμνου για να πιουν ένα μπουκάλι ουίσκι που είχε ο Παύλος στο αυτοκίνητό του. 'Από τη στιγμή που καθίσαμε στο μπαρ, η Στέλλα μου έλεγε συνεχώς πότε θα πιούμε κανένα μπουκαλάκι, θέλοντας να μου δείξει πόσο αντράκι είναι με το ποτό", αναφέρει στην ομολογία του ο Παύλος.


Μάλιστα, οι δύο νεαροί υποστηρίζουν ότι η Στέλλα επέμεινε συνέχεια να πάνε να πιουν το μπουκάλι και έτσι "αποφάσισαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση". Στη συνέχεια, όλοι μαζί μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου η 16χρονη προσπάθησε να φιλήσει τον έναν από τους 2 νεαρούς.


"Στο νοσοκομείο, συνεννοηθήκαμε με τον Μανώλη, όταν η Στέλλα γίνει καλά να συνεννοηθούμε και οι τρεις να μην πούμε σε κανέναν τίποτε. Μετά που χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας της Στέλλας, συνεννοηθήκαμε να επιμείνουμε στην αρχική μας στάση και να αποκρύψουμε την ιστορία (…) διότι φοβηθήκαμε τη στάση των γονιών της και των δικών μας", δήλωσε ο ένας από τους δύο νεαρούς.


Κάπως διαφορετικά φαίνεται να εμφανίζει τα γεγονότα ο 23χρονος νεαρός ο οποίος αναφέρει ότι η Στέλλα τους είπε πώς ήταν νηστική λόγω νηστείας. Παρόλα αυτά όταν έβαλαν το τρίτο ποτό, η Στέλλα το ήπιε μονορούφι.


Στην ερώτηση για τον συνολικό αριθμό ποτών που ήπιαν, ο 23χρονος λέει ότι "εγώ ήπια τέσσερα με πέντε ποτήρια ποτού ουίσκι με κόκα κόλα. Ο 17χρονος ήπιε περίπου τα ίδια αν θυμάμαι καλά και η Στέλλα πρέπει να ήπιε 8 ποτήρια γεμάτα!"


Όταν ρωτήθηκαν εάν ο ποτό πείραξε τη Στέλλα, ο Μανώλης απαντάει ότι αυτό έγινε όταν άρχισε να κάνει εμετό. Καταθέτει τέλος λεπτομέρειες για τη μεταφορά της Στέλλας στο νοσοκομείο "κατά τη μεταφορά είχε τα μάτια της κλειστά και δεν μίλαγε καθόλου".


"Η Στέλλα δεν μας ξαναμίλησε, παρά μόνο κάποια στιγμή στο νοσοκομείο μέσα και πριν της βάλουν ορό άνοιξε τα μάτια της και κάτι πήγε να πει στον Παύλο, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να μιλήσει".


Eναντίον των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση ανηλίκου, που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής κοπέλας.







http://www.cosmo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ