Στη Λάρνακα ανεφοδιάζονται οι Ισραηλινοί

Το νέο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας
Λάρνακα:  
Μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα στο σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμων στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ. Ωστόσο, συνεχίζεται η έλευση αεροσκαφών από το Ισραήλ, που χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της Κύπρου για ανεφοδιασμό καυσίμων.


Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου, Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι από την Πέμπτη, 5 Μαΐου που παρουσιάστηκε το πρόβλημα στο σύστημα ανεφοδιασμού του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ, μέχρι και απόψε τα μεσάνυκτα, ο συνολικός αριθμός των επιπρόσθετων αεροσκαφών που θα χρησιμοποιήσουν τα δυο διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου θα ξεπεράσει τα 160.

Όπως δήλωσε, 147 αεροσκάφη έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ άλλα 13 έχουν ήδη εξυπηρετηθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Οι ισραηλινές αρχές έχουν ενημερώσει πως η εκτίμηση τους είναι ότι το πρόβλημα στο σύστημα ανεφοδιασμού θα έχει επιλυθεί μέχρι τα μεσάνυκτα. 

Αυτό σημαίνει, πρόσθεσε ο κ. Ασπρής, ότι θα πρέπει να αναμένουμε τόσο στη διάρκεια της σημερινής, όσο και της αυριανής ημέρας, κάποιο επιπρόσθετο αριθμό αεροσκαφών από το Ισραήλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.philenews.com/main/default.aspx

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης