«Ένα παιδί…ένα τραγούδι!» την Κυριακή από το Μουσικό Σχολείο Άρτας

Η Διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας με ανακοίνωσή τους σας προσκαλούν στη συναυλία του μουσικού συνόλου του σχολείου με τίτλο: «Ένα παιδί…ένα τραγούδι!», την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, ώρα 8:30μ.μ. στην αίθουσα «Διώνη». 

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αρταίων. Την πρόσκληση υπογράφει η Διευθύντρια του Μουσικού σχολείου Άρτας Ανθούλα Ζιώρη.


στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: "Το Μουσικό Σχολείο Άρτας δεν είναι μόνο χώρος μάθησης αλλά ένα εξαιρετικό εργαστήρι ανθρώπινων σχέσεων και ενθάρρυνσης της αυτενέργειας των μαθητών μας που προετοίμασαν τραγούδια, ζωγράφισαν για την αφίσα, συνέθεσαν οι ίδιοι τραγούδια.

Τα ΄΄παιδιά μας΄΄ τραγουδάνε για την ελπίδα, την ειρήνη, την αγάπη, το όνειρο, την παιδική ηλικία που εμείς οι μεγάλοι, δάσκαλοι και γονείς, έχουμε ξεχάσει πως έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα. Περνάει. Κι αλίμονο αν μας φύγει! Συχνά ξεχνάμε αυτό που γνωρίζουμε καλά, ότι η διαδικασία της ωρίμανσης περνάει από στάδια που αν τα υπερβούμε οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για όλη τη ζωή των παιδιών.

Αλίμονο αν θυσιάσουμε το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών για ένα ψυχρό προγραμματισμό, που όπως φαίνεται, δεν βγάζει πουθενά παρά μόνο στο να τα στερεί από την αληθινή ζωή.
Σας καλούμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γίνετε μέρος «της χαράς μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης