Τον Ιούλιο έρχονται τα διόδια στην Εγνατία

Τέσσερις νέοι σταθμοί διοδίων (εκτός του Πολύμυλου) αναμένεται να λειτουργήσουν ακόμη και μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο κατά μήκος της Εγνατίας οδού. Πρόκειται για τους σταθμούς στα Τύρια (Θεσπρωτία), στο Μαλακάσι (Ιωάννινα), στη Νυμφόπετρα (Θεσσαλονίκη) και στον Ιασμο (Ροδόπη). 


Ακόμη ένας σταθμός ήδη κατασκευάζεται στην περιοχή της Καβάλας.Πρόκειται για προσωρινούς σταθμούς, οι οποίοι όμως θα λειτουργούν μέχρι τις αρχές του 2013, όταν υπολογίζεται πως στον αυτοκινητόδρομο θα λειτουργήσουν τα ηλεκτρονικά διόδια με χρέωση ανάλογα με τη χρήση του.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, επισήμανε πως τα διόδια στην Εγνατία είναι σχεδόν έτοιμα, κάτι που επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Τάσος Μουρατίδης

Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό τους, ειδικά σε Μαλακάσι, Νυμφόπετρα και Ιασμο. «Για να λειτουργήσουν όμως τα διόδια, θα πρέπει να υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση από τα υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών. Είμαστε σε αναμονή αυτής της απόφασης», είπε ο κ. Μουρατίδης. 

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης