ΠΡΕΒΕΖΑ: Συζήτησαν θέματα περιβάλλοντος

Θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον σε ότι αφορά το Δήμο Πρέβεζας συζήτησαν στην πρώτη συνάντηση τους, τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος. 


Η ενημέρωση στα σχολεία που μπορεί να περάσει στις νεαρές ηλικίες το μήνυμα της συλλογικής προσπάθειας, οι εθελοντικοί καθαρισμοί, η σωστή ενημερωτική καμπάνια για την ανακύκλωση, ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που τέθηκαν και που ουσιαστικά έδιναν το στίγμα μιας ομάδας προβληματισμένων πολιτών που ανησυχεί για τον τόπο του και που επιθυμεί μέσα από ένα όργανο να δώσει λύσεις, να ανατρέψει καταστάσεις, να συναναστραφεί με ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη και τον ίδιο σεβασμό στο περιβάλλον. 

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι θέμα αγωγής , που ξεκινά πρώτα από την οικογένεια και συνεχίζεται από το σχολείο, ενώ τόνισαν ότι θα πρέπει εμείς οι ίδιοι ως πολίτες να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε το περιβάλλον και να αδιαφορούμε γι’ αυτό, εφαρμόζοντας αν χρειαστεί το αυστηρό γράμμα του νόμου. 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κοσμάς Κορωναίος τόνισε ότι αυτές οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, προκειμένου οι Δημότες να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα Περιβάλλοντος , επισημαίνοντας ότι για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί την ενεργή βοήθεια όλων των μελών της επιτροπής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ