Ματαιώνονται οι συνομιλίες Μέρκελ-Στρος Καν

Αντί για το Βερολίνο, βρέθηκε στην... ψειρού ο επικεφαλής του ΔΝΤ

 

Ανατροπή στην πολιτική και οικονομική ατζέντα προκαλεί η σύλληψη Στρος Καν.
 

Ήδη ματαιώθηκαν οι συνομιλίες που είχε προγραμματίσει για σήμερα ο επικεφαλής του ΔΝΤ με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο.
 

Ο Στρος-Καν επρόκειτο να συζητήσει με τη Μέρκελ για την κρίση χρέους στη ζώνη του ευρώ.

Κυβερνητικός αξιωματούχος της Γερμανίας αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι «οι συνομιλίες ματαιώνονται» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να έλθει στο Βερολίνο κάποιος αντιπρόσωπος του επικεφαλής του ΔΝΤ. Ωστόσο, δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με το περιστατικό της Νέας Υόρκης.


Τι είπε η καμαριέρα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέκρινε νωρίτερα τον Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση 32χρονης καμαριέρας.

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Όπως κατήγγειλε η ίδια, βρισκόταν στη σουίτα του Στρος Καν, όταν ο 62χρονος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, της όρμησε και την έριξε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Στρος Καν της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα!


Η καμαριέρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τον επικεφαλής του ΔΝΤ, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία με πτήση της Air France. 


Μάλιστα, βιάστηκε τόσο πολύ να φύγει από το ξενοδοχείο, που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.


http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης