Δεκατρείς συλλήψεις στον τελικό της ντροπής

Στο νοσοκομείο πέντε αστυνομικοί

 

Σε 13 συλλήψεις έχουν προχωρήσει από χθες οι Αρχές, στο πλαίσιο του επεισοδιακού τελικού Κυπέλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Οι συλληφθέντες 13 θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι στα επεισόδια τραυματίστηκαν 22 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 5 παραμένουν για νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Αρνητική προβολή του Ελληνικού ποδοσφαίρου


Στα επεισόδια του ελληνικού τελικού κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο αναφέρονται εκτενώς τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

«Ο τελικός έληξε οκτώ λεπτά πρόωρα, καθώς οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο, επιτέθηκαν σε παίκτες και παράγοντες του Ατρόμητου, συγκρούστηκαν με την αστυνομία και προξένησαν ζημιές στο στάδιο αλλά και στα μηχανήματα της ΕΡΤ», γράφει η εφημερίδα Perth Now.

H εφημερίδα Herald Sun σημειώνει πως οι «δεκάδες χιλιάδες αγνοί φίλαθλοι της ΑΕΚ» δεν χάρηκαν τον πρώτο τίτλο που κέρδισε η ομάδα κατά τα τελευταία εννέα χρόνια, επειδή «μερικές εκατοντάδες ανεγκέφαλοι προκάλεσαν επεισόδια -και μάλιστα χωρίς λόγο- εντός του αγωνιστικού χώρου και στις εξέδρες,» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το απόλυτο χάος.

Η SBS τονίζει τις δηλώσεις του προέδρου του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού «ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε εκατό χρόνια πίσω».

Τα ρεπορτάζ συνοδεύονται από τις εικόνες των οπαδών της να εισβάλουν στο γήπεδο, να συγκρούονται με ΜΑΤ και με παίκτες του Ατρόμητου και να σπάνε καθίσματα, διαφημιστικές πινακίδες και τηλεοπτικές κάμερες.

Τέλος, αναφέρουν ότι παίκτες του Ατρόμητου προσπάθησαν να προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους, όπως τους συγγενείς και τους παράγοντες.

 Μπαζίνσκι: "Εσείς φταίτε για το ποδόσφαιρό σας "


 Σοκαριστικός ήταν στις δηλώσεις του, ο Πολωνός αμυντικός του Ατρομήτου, Μάρτσιν Μπαζίνσκι, μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, με συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων και της Αστυνομίας, ο Μπαζίντσκι τόνισε: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα πουθενά στην Ευρώπη. Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. 

Προσωπικά θα πως στους συμπατριώτες μου να μην έρχονται να παίξουν στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι ευθύνεστε για την κατάσταση που επικρατεί. Όταν θα θρηνείτε νεκρό, εγώ θα γελάω».


 http://www.newsbomb.gr/


http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης