Ο Ιατροδικαστής στην Πάτρα διαψεύδει για τον 8χρονο

Με σημερινή και πριν από λίγο ανάρτησή της, η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Η ΓΝΩΜΗ" της Άρτας, φαίνεται να βάζει τέλος στην όλη ιστορία με την υπόθεση του 8χρονου παιδιού από την Άρτα που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. 


Σχετική για το γεγονός ανάρτηση έκανε και ο "Α-ΤΖ", ο οποίος αφού διαπίστωσε ότι όχι μόνο η μεγάλη ιστοσελίδα της Πάτρας http://www.dete.gr/news.php?article_id=40108  αναφέρονταν σ' αυτή την περίπτωση, αλλά και την έκαναν αναπαραγωγή πανελλήνιας εμβέλειας ιστοσελίδες. Όπως http://www.protothema.gr/    κ.α. οι οποίες μιλούσαν για πανελλήνια συγκίνηση για το περιστατικό.

Σ' αυτή τη διαδικασία πέσαμε θύματα και εμείς αυτής της παραπληροφόρησης όπως φαίνεται... και γι' αυτό απολογούμαστε...

Έτσι το πλήρες κείμενο της ανάρτησης της ιστοσελίδας της "ΓΝΩΜΗΣ" έχει ως εξής:

"Κακόγουστη φάρσα με τον πόνο ενός οχτάχρονου παιδιού απ’ την Άρτα, αλλά και της οικογένειάς του, έστησαν κάποιοι ευφάνταστοι και στην Άρτα, αλλά περισσότερο στην Πάτρα, όπου μεταφέρθηκε το οχτάχρονο αγόρι, για να νοσηλευτεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. 

Ανέφεραν οι μισοί ότι το παιδί το έχουν βιάσει ή κατ’ άλλους ότι κάποιος για λόγους εκδίκησης προς την οικογένειά του, του σφήνωσε ένα μπουκάλι στην πρωκτική χώρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που το εξέτασε στην Πάτρα, δεν αναφέρθηκε καμία περίπτωση να έχει βιαστεί, ούτε στην πρωκτική χώρα του παιδιού να είχε σφηνωθεί ένα.. μπουκάλι(!!!), όπως έγραψαν τα blogs στην Πάτρα, μόλις το παιδί εισήχθη στο Νοσοκομείο.

Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας Κώστα Βαρέλη η ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, που επελήφθη του γεγονότος εξ αφορμής και των δημοσιευμάτων που έγιναν στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η ιατρική γνωμάτευση που έχει γίνει για το παιδί αναφέρει ότι γεννήθηκε με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και εξ αυτού του προβλήματος, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στην πρωκτική χώρα, ως αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειά τους να ενεργηθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλά και την διοίκηση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πάτρας, δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα και επί τη βάσει αυτής της πάθησης νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση".

http://www.gnomiartas.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης