ΠΑΤΡΑ: Στο Καραμανδάνειο 8χρονο από την Άρτα με μπουκάλι στην πρωκτική χώρα

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό κινητοποίησε προχθες γη και ουρανό στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων της Πάτρας. Μάλιστα για να επικεντρώσουν σε αυτό οι γιατροί του νοσοκομείου ανέβαλαν και σχεδόν έδιωξαν άρον, άρον άλλα πιο ελαφρά περιστατικά.


Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο είχε μόλις φθάσει -προχθες το μεσημέρι- ένα 8χρονο παιδί του οποίου η κατάσταση κρινόταν κρίσιμη. 

Οι ίδιες πηγές -γονείς παιδιών που βρίσκονταν στο νοσοκομείο- θέλουν στην πρωκτική χώρα του παιδιού να είχε σφηνωθεί ένα.. μπουκάλι(!!!) και οι γιατροί έπρεπε να το αφαιρέσουν καθώς το παιδί είχε και αιμορραγία.

Κάποιες άλλες πηγές -ελέγχεται η ακρίβειά τους- κάνουν λόγο για τόσο σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του παιδιού που έβγαζε περιττώματα από.. το στόμα.

Οι γιατροί κυριολεκτικά "έπεσαν πάνω" στο παιδί ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ήδη διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί το πως συνέβη αυτό στο μικρό παιδί. Αν δηλαδή ήταν αποτέλεσμα σεξουαλικής κακοποίησης ή απλά ένα ατύχημα. Αν και όλα συνηγορούν προς το πρώτο...

Το 8χρονο αγοράκι βρίσκονταν χθες το μεσημερι στην χειρουργική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας.

Το παιδί κατάγεται από την Άρτα και μπήκε στο νοσοκομείο με διάτρηση εντέρου από το αντικείμενο που βρέθηκε σφηνωμένο μέσα του.

Τι λένε οι γιατροί

Πιο σκληρά περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων. Μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Άρτας και συγκλονίζει τους κατοίκους της Πάτρας και σιγά-σιγά ολόκληρο το Πανελλήνιο. 

Θύμα ένα 8χρονο παιδί από την Άρτα, που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (11-05-2011) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου, εξ αιτίας ενός μπουκαλιού που ήταν σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα. 

Το παιδί μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση με σοβαρότατες επιπλοκές και αμέσως, όλοι οι γιατροί ακύρωσαν τα πιο ελαφρά περιστατικά και ασχολήθηκαν με το 8χρονο αγγελούδι, προσπαθώντας να το βοηθήσουν να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.


http://www.dete.gr/news.php?article_id=40108 

http://www.dete.gr/news.php?article_id=40248 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης