Αδ. Πεπελάσης: Το κράτος θα "κλείσει" χωρίς την 5η δόση

Αν η τρόϊκα δεν μας δώσει την πέμπτη δόση το κράτος θα κλείσει, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο ακαδημαϊκός και οικονομολόγος, Αδαμάντιος Πεπελάσης.



Ζήτησε συναίνεση από τα μεγάλα κόμματα λέγοντας χαρακτηριστικά δεν είναι δυνατόν τα δύο μεγάλα κόμματα να μην μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους. Είπε πως η πρέπει να συμφωνήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα ώστε να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια.


Ανέφερε πως η ελληνική οικονομία έχει χρεοκοπήσει, στην χώρα δεν παράγεται τίποτα, έχουμε τρομακτικά χρέη και έχουμε μια κοινωνία που είχε συνηθίσει σε άλλου είδους συμπεριφορές για τις οποίες πλέον δεν υπάρχει χώρος.


Είπε επίσης πως η Ελλάδα ήταν αναξιόπιστη απέναντι στους δανειστές της ενώ σημείωσε πως η έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη θα είναι ήταν ζημιά ενώ θα προκαλούσε ταραχή και στην ευρωζώνη.


Αναφερόμενος στις δυνατότητες της χώρας, είπε χαρακτηριστικά πως ο τόπος έχει σπουδαίες δυνατότητες και πολλούς επιστήμονες και θα πρέπει η χώρα να πάει μπροστά


Πρόσθεσε πως η ΝΔ λέει ελαφρά και ανόητα πράγματα. Είπε πάντως πως ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο δύο ήταν συγκροτημένος.


Είπε πως το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ σπουδαίους ανθρώπους οι οποίοι όμως είναι εκτός.


Πρόσθεσε επίσης πως μια οικουμενική κυβέρνηση δεν θα βοηθούσε στα προβλήματα του τόπου.

http://www.skai.gr/news/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης