Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Στις 12 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Στις 12 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία κατέληξε το υπουργείο Παιδείας.Στα Επαγγελματικά Λύκεια οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν επτά ημέρες αργότερα, στις 19 του μήνα με την νεοελληνική γλώσσα και θα λήξουν την 1η Ιουνίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 27-5-2011 και θα διενεργηθούν με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Στα Επαγγελματικά Λύκεια, οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 2-6-2011 και θα διενεργηθούν με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί από το υπουργείο ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου