Στη δημοσιότητα η φωτο της Mary Fee Meyer

Τη φωτογραφία της 27χρονης Γερμανίδας υπηκόου MEYER FEE MARIE του WOLFGANG και της VARVARA, έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για την κοπέλα που συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική δραστηριότητα.


Η κατηγορούμενη είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και η μητέρα της Barbara Meyer είναι πρώην καταζητούμενη, καθώς ήταν μέλος της τρίτης γενιάς της ένοπλης οργάνωσης RAF στη Γερμανία που έδρασε από το 1982 έως το 1993.

Οι 4 εκ των κατηγορουμένων, πλην της 27χρονης θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη όπου θα απολογηθούν ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή τους στην επίθεση με γκαζάκια, τον περασμένο Οκτώβριο, σε φορτηγό της ΔΕΗ.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Διαβάστε επίσης: Μέλος της RAF η μητέρα της 27χρονης ύποπτης για τρομοκρατία

 http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης