Υποβολή προτάσεων για το Τ.Π.Π. Leader

«Ο Δήμος Αρταίων θα είναι στη διάθεση όλων εκείνων  που θα ενδιαφερθούν να συμμετέχουν στο Τοπικό Πρόγραμμα Προσέγγισης LEADER παρέχοντάς τους κάθε υπηρεσία».


Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση – ημερίδα με θέμα την 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER του Άξονα 4 «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ)” της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ ΑΕ ΟΤΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19.01.2011 στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ.

Η πρόσκληση αφορά υποψήφιους επενδυτές - φυσικά & νομικά πρόσωπα που μπορούν να υποβάλουν προτάσεις για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 8η Απριλίου 2011 και ώρα 14:00. Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ., ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ (Ο.Τ.Δ.), Δ/νση: Λασκαράτου – περιοχή Υδραγωγείου Τ.Κ.  48100, Πρέβεζα.

Το ύψος της προκηρυσσόμενης Δημόσιας Δαπάνης  3.841.000,00 €.

Περιοχή εφαρμογής των υπομέτρων και δράσεων, στην οποία αναφέρεται η παρούσα πρόσκληση αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER», όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά στο ενημερωτικό υλικό.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας η περιοχή παρέμβασης είναι η Δημοτική Ενότητα Άρτας και συγκεκριμένα η Βλαχέρνα και η Φιλοθέη (εκτός Δ.Δ. Άρτας) και ο Δήμος Νικ. Σκουφά με την Δημοτική Ενότητα Κομποτίου.

Η εν λόγω 1η προκήρυξη αφορά επενδυτικά σχέδια στους τομείς της μεταποίησης γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, του αγροτουρισμού (καταλύματα, εστιατόρια κλπ.) και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ιδρύσεις, εκσυγχρονισμούς και επεκτάσεις.

Η αναλυτική πρόσκληση και τα παραρτήματα αυτής διατίθενται σε έντυπη και μαγνητική μορφή, στα γραφεία της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ (Ο.Τ.Δ.), Δ/νση: Λασκαράτου – περιοχή Υδραγωγείου Τ.Κ.  48100, Πρέβεζα,  τηλ.2682089150 & 2682089151 καθώς επίσης και στο γραφείο της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ  στην Άρτα  Δ/νση: Μοστραίων & Αμβρακίας 1 Τ.Κ. 47100, Άρτα , τηλ. 2681077115 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης