Η ΕΟΕ βράβευσε τους Ολυμπιονίκες του Ν.Ο.Ιωαννίνων

Άρωμα Γιαννιώτικης Κωπηλασίας είχε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, στα πλαίσια της οποίας βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Σιγκαπούρης.


Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν φυσικά οι τέσσερις Ολυμπιονίκες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Απόστολος Λαμπρίδης, Μιχάλης Ναστόπουλος, Ελένη Διαμάντη και Λυδία Νταλαμάγκα που ήταν και οι μοναδικοί Έλληνες κωπηλάτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στην συγκεκριμένη Ολυμπιάδα, κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Μαζί τους βραβεύθηκε και ο προπονητής του Ν.Ο.Ι. Παναγιώτης Ζυγούρας, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας στην Σιγκαπούρη.

«Μέσα σε δύσκολες εποχές, όπου τα προβλήματα περισσεύουν για όλους, τα παιδιά αυτά μας έκαναν υπερήφανους τόσο για την άψογη αγωνιστική τους παρουσία και τα πέντε μετάλλια που χάρισαν στην Ελλάδα, όσο για και την υπέροχη συμπεριφορά τους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων», σημείωσε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι «ο αθλητισμός είναι η απάντηση σε όλα τα αδιέξοδα της εποχής, είτε αυτά είναι οικονομικά, είτε κοινωνικά».

Σήμερα το απόγευμα η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ως Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για το 2010 και δέκα αθλητές του για τις επιτυχίες τους σε διεθνείς διοργανώσεις την περασμένη χρονιά.

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ