ΠΡΕΒΕΖΑ: Έγινε η Συνέλευση των Εφοριακών

Οι εφοριακοί Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας με απόφαση της Γενικής Συνέλευσής τους, δηλώνουν ρητά ότι δεν δέχονται να εκχωρηθεί καμία αρμοδιότητα, κανένα αντικείμενο απ’ τη λειτουργία των ΔΟΥ και δεν δέχονται να καταργηθεί καμία οργανική θέση. Επίσης δεν δέχονται καμία άλλη μείωση του μισθού τους.


Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας που συνήλθε την Τρίτη 11-01-2011 στην Πρέβεζα, στο ξενοδοχείο «Μαργαρώνα» με την καθολική συμμετοχή, περίπου 200 ατόμων.

Τη συνέλευση απασχόλησαν τα γενικότερα οικονομικά και μισθολογικά ζητήματα και η επικείμενη αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών, ένα είδος «Καλλικράτη» που θα υπάρξει και στις Οικονομικές Υπηρεσίες. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας Κώστας Μπάσιος ανέφερε ότι σε δέκα μέρες περίπου θα υπάρξει συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με την Ομοσπονδία των Εφοριακών όπου εκεί ο υπουργός θα ανακοινώσει τις προθέσεις του.

«Θέλουμε η ΔΟΥ της Άρτας να έχει την υποδομή αυτή που έχει, που να έχει από την είσπραξη, τον έλεγχο, δηλαδή να είναι μία πλήρης ΔΟΥ. Δεν μπορεί να εκχωρήσουμε κανένα κομμάτι σε καμία άλλη Υπηρεσία» δήλωσε ο κ. Μπάσιος τονίζοντας ότι σ’ αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστεί ο σύλλογος ώστε όπως, είπε η πολιτική ηγεσία «να αισθάνεται την πίεση ότι τα οποιαδήποτε μέτρα τα οποία σαν εργαζόμενοι βλέπουμε ότι δεν είναι σωστά εμείς θα τα κρίνουμε την άλλη ώρα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης