Έγκυος-ηρωίδα έσωσε τα εννέα παιδιά της από φωτιά!

Το μητρικό ένστικτο νίκησε όλες τις δυσκολίες. 

Σε μια πρωτοφανή υπέρβαση δυνάμεων, μια 30χρονη μητέρα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρήκε τη δύναμη να σκαρφαλώσει στο παράθυρο του σπιτιού της για να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε από βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση και απειλούσε την ζωή των εννέα παιδιών της!


Πυκνοί καπνοί ξεπήδησαν από το σπίτι της οικογένειας στην Βάλμη Πηνείας, την ώρα που ο 39χρονος σύζυγος απουσίαζε και οι ηλικιωμένοι γονείς του μαζί με τα οκτώ παιδιά –με το μεγαλύτερο να είναι ηλικίας 12 χρόνων- βρίσκονταν στην κουζίνα ενώ το μικρότερο –μόλις ενός χρόνου- κοιμόταν στην κούνια του. Παππούδες και εγγόνια αποκλείστηκαν και δεν μπορούσαν να απεγκλωβιστούν.

Τότε, η 30χρονη μάνα ανέβηκε στο παράθυρο του δωματίου, μπήκε μέσα και άρχισε να σβήνει τη φωτιά με ένα λάστιχο από την αυλή, αγνοώντας ότι διανύει τον έκτο μήνα κύησης! Έτσι, κατάφερε να απεγκλωβίσει τα παιδιά και τα πεθερικά της, ενώ σε βοήθειά της προσέτρεξαν οι συγχωριανοί με λάστιχα και κουβάδες. Χάρη στις προσπάθειες της εγκυμονούσης, σώθηκαν όλοι χωρίς προβλήματα. Όμως, το σπίτι της οικογένειας υπέστη σοβαρές ζημιές και τα είδη ρουχισμού καταστράφηκαν.

PROTO THEMA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης