Ο Έλληνας πρωταγωνιστής στην ταινία για τον Σαρκοζί

Ο Νικολά Σαρκοζί γίνεται ο πρώτος Γάλλος πρόεδρος που η ζωή του γίνεται ταινία, ενώ βρίσκεται στην εξουσία.

Το φιλμ με τίτλο «Η κατάκτηση» απεικονίζει την πενταετή διαδρομή του Γάλλου προέδρου προς το ανώτατο αξίωμα.

Τον ρόλο του Ν. Σαρκοζί ενσαρκώνει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Ντένις Ποδαλίδης.


Παρόλο που η ταινία πραγματεύεται μεταξύ άλλων και την ενοχλητική αλήθεια ότι η πρώην σύζυγός του, Σεσιλιά, τον παράτησε και μάλιστα την ημέρα της νίκης του το 2007, ο Σαρκοζί φαίνεται να ενοχλήθηκε περισσότερο για το ότι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί έχει λιγότερα μαλλιά από εκείνον!

«Είναι άδικο, έχει πολύ λιγότερα μαλλιά από μένα», φέρεται να έχει πει σε βοηθούς του για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ντένη Ποδαλύδη, ο οποίος τελικά θα φορέσει περουκίνι για να τον θυμίζει περισσότερο.

Η ταινία για τον Νικολά Σαρκοζί θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν από την εκλογική αναμέτρηση του 2012.

«Η Κατάκτηση» (La Conquete) αναφέρεται στα πέντε χρόνια του Σαρκοζί πριν από την εκλογή του, από τότε που ήταν υπουργός Οικονομικών, αλλά και για τον μυστήριο χωρισμό του με τη Σεσιλιά. Ο θεατής αντιλαμβάνεται από την πρώτη σκηνή: το πρώτο του πρωί ως πρόεδρος της Γαλλίας ο Σαρκοζί ξυπνάει μόνος σε ξενοδοχείο του Παρισιού και στη συνέχεια ψάχνει μάταια τη γυναίκα του και μητέρα του μικρότερου γιου του, Λουί.

Σε άλλη σκηνή εμφανίζεται το βράδυ των εκλογών να παρακαλεί τη Σεσιλιά, η οποία αρνήθηκε να τον ψηφήσει, να πάει στο πάρτι νίκης του. Εκείνη, την οποία υποδύεται η Φλοράνς Περνέλ, τελικά πηγαίνει, αλλά εμφανίζεται να κλαίει στο πλάι του και στη συνέχεια να φεύγει μόνη της.

πηγή:gossip-tv.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ