ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έξι μαχαιριές στη γραμματέα του Β. Λυσσαρίδη

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του Επίτιμου Προέδρου της ΕΔΕΚ Βάσου Λυσσαρίδη, όταν η οικιακή βοηθός επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας στην 71χρονη ιδιαιτέρα του.


Για άγνωστη αιτία, η οικιακή βοηθός προκάλεσε έξι πλήγματα στην περιοχή του λαιμού και του θώρακα της 71χρονης, την ώρα που η δεύτερη ιδιαιτέρα του Βάσου Λυσσαρίδη επενέβη για να σταματήσει τον περαιτέρω τραυματισμό της.

Ωστόσο η δεύτερη ιδιαιτέρα δεν κατάφερε να σταματήσει την οικιακή βοηθό με αποτέλεσμα να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον περαστικό ο οποίος κατάφερε να σταματήσει την οικιακή βοηθό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, η 71χρονη ιδιαίτερα γραμματέας του κ. Λυσσαρίδη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και η κατάσταση της είναι εκτός κινδύνου.

Όσο για την οικιακή βοηθό, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος έδωσε παραπεμπτικό και γίνονται διαδικασίες να εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας εναντίον της οικιακής βοηθού.

 Σημ: "Α-ΤΖ": Η φωτογραφία μας δείχνει το γραφείο του Επίτιμου Προέδρου της ΕΔΕΚ Βάσου Λυσσαρίδη στη Λευκωσία και στη περιοχή Αγ. Ομολογητών, όπου εκεί ο γιατρός δέχεται φίλους και άλλους επισκέπτες που θέλουν να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του. Η φωτο είναι του Ν.Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης