Το παιδί στους γείτονες... για να συναντά τον εραστή

Όλα τα είχαμε ξανακούσει, αλλά το να δίνει η μάνα το παιδί της στο γείτονα μόνο και μόνο για να συναντηθεί με τον εραστή, μάλλον είναι λίγο παρατραβηγμένο...

Κι όμως, όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", συμβαίνει στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα και μάλιστα όχι απλώς έχει προκαλέσει τους έντονους σχολιασμούς των ενοίκων της ίδιας πολυκατοικίας, αλλά έχει πυροδοτήσει και τις αντιδράσεις τους.


Πρωταγωνίστρια σε αυτήν την ιστορία είναι μία νεαρή μητέρα, όχι παραπάνω από 35 χρόνων. Είναι διαζευγμένη και πριν από επτά μήνες περίπου νοίκιασε ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία της περιοχής. Όσοι γείτονες τη συνάντησαν και την είδαν μαζί με την τετράχρονη κόρη της, την καλοδέχθηκαν και εξέφρασαν τη διάθεσή τους να τη βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαζόταν.

Πού να φαντάζονταν, όμως, ότι ο λόγος του διαζυγίου της ήταν τελείως διαφορετικός, αφού η συγκεκριμένη... μόνο την παρέα δεν επιζητούσε, εφόσον, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, την είχε ήδη βρει και μάλιστα στην... αγκαλιά ενός λίγο μεγαλύτερού της άνδρα. Ο οποίος, μετά από ένα χρονικό διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων περίπου άρχισε να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του στην πολυκατοικία και να ανεβαίνει στο διαμέρισμά της.

Οι επισκέψεις του, όμως, άρχισαν να πυκνώνουν κι άρχισε να πηγαίνει εκτός από πρωί και βράδια. Ένα από αυτά, η μητέρα χτύπησε την πόρτα ενός γείτονα και του ζήτησε να της κρατήσει για λίγο την κόρη της, με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να πάει κάπου να μιλήσει για δουλειά σε καφετέρια.

Μόνο που το διαμέρισμα του γείτονα ήταν κολλητά με το δικό της και ο ίδιος έμεινε εμβρόντητος όταν από το δικό της σπίτι άκουγε μετά από καμιά ώρα... ερωτικούς θορύβους. Οι οποίοι μάλιστα ήταν τόσο έντονοι που δεν χρειαζόταν καν να καταβάλει προσπάθεια για να τους ακούσει...!

Την επόμενη φορά που του το ξαναζήτησε εκείνος αρνήθηκε έχοντας πλέον καταλάβει τον πραγματικό λόγο που του το ζητούσε.

Τους καλούσε σπίτι προηγουμένως...

Μάλιστα για να το εφαρμόσει καλύτερα, η νεαρή μάνα φρόντιζε προηγουμένως να καλέσει τους γείτονες σπίτι της για να γνωριστούν κι έτσι αφενός να αποκτήσουν εμπιστοσύνη μαζί της και αφετέρου να εξοικειωθεί η κόρη της με αυτούς και να μπορέσει να μείνει όταν θα την κρατούσαν.

Και όταν παρουσιαζόταν η ανάγκη για να συναντηθεί η ίδια με τον εραστή, πήγαινε από τον έναν γείτονα στον άλλον.

Έκαναν συνέλευση και δηλώνουν αποφασισμένοι

Με το πέρασμα του χρόνου και τις τυχαίες συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των ενοίκων, άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια αυτό που συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Οι ένοικοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση και τις επόμενες ημέρες εκπρόσωποι των ενοίκων αναμένεται να επισκεφθεί εισαγγελικό γραφείο προκειμένου να δώσει την πληροφορία για το τι συμβαίνει, ζητώντας την παρέμβαση αρμόδιων υπηρεσιών.

Πηγή: www.dete.gr


http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ