Επιτέλους δόθηκε στη κυκλοφορία

Δόθηκε στην κυκλοφορία η μία λωρίδα κίνησης του β’ τμήματος της παράκαμψης Άρτας, από Σελλάδες μέχρι τον κόμβο Αγίου Δημητρίου Πέτα και εντός των επόμενων ωρών θα δοθεί στην κυκλοφορία και η άλλη λωρίδα, από την αντίθετη κατεύθυνση.


Το κομμάτι αυτό έχει μήκος 8χλμ. και μαζί με το υπόλοιπο τμήμα της παράκαμψης μήκους 15χλμ. που καταλήγει στο στρατόπεδο Φιλιππιάδας και λειτουργεί ήδη από οχταετίας, αποτελεί τμήμα της Ιόνιας οδού.

Για τη λειτουργία του τμήματος κατασκευάστηκε προσωρινά και λειτουργεί από σήμερα κυκλικός ισόπεδος κόμβος στο σημείο του Αγίου Δημητρίου που τέμνεται με την εθνική οδό Άρτας-Τρικάλων ενώ απ’ την πλευρά των Σελλάδων θα τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες. Μέχρι το Πάσχα εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος και ο ανισόπεδος κόμβος.

Πάντως ήδη από τις πρώτες ώρες παρουσιάστηκε μεγάλη κίνηση οχημάτων στον κόμβο Αγ. Δημητρίου ενώ συνεχής ήταν η παρουσία των ανθρώπων της κατασκευάστριας εταιρίας οι οποίοι ενημέρωναν τους οδηγούς για τη σωστή κυκλοφορία.

Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο είναι πλήρως κατατοπιστικές για τους οδηγούς που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ