Ματαιώθηκε η συμβολική κατάληψη της ΑΤΕ Άρτας

Σε συμβολική κατάληψη του καταστήματος Άρτας της Αγροτικής Τράπεζας προχωράει σήμερα στις  11 π.μ. η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας με αίτημα η ΑΤΕ να παραμείνει κρατική.


Στην κινητοποίηση καλούνται να συμμετάσχουν, αγρότες, εργάτες και όλοι όσοι πλήττονται από τη σημερινή κατάσταση στον αγροτικό τομέα.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΑ Βαγγέλης Μπέτσας  «με την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ θα αφανιστεί η μικρομεσαία αγροτιά, η ΔΩΔΩΝΗ θα ξεπουληθεί και θα γίνουν κατασχέσεις σε περιουσιακά στοιχεία, σε κτήματα, ακόμα και σε σπίτια χρεωμένων μικρομεσαίων αγροτικών νοικοκυριών».

Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση διοργανώνει σήμερα πανελλαδική κινητοποίηση με καταλήψεις υποκαταστημάτων της Αγροτικής Τράπεζας σε διάφορες πόλεις.

Ματαιώθηκε η κινητοποίηση της ΟΑΣΝΑ 

 Ματαιώθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί κινητοποίηση της ΟΑΣΝΑ για την συμβολική κατάληψη του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Άρτα, λόγω της μικρής συμμετοχής. Η ματαίωση της κινητοποίησης αποφασίστηκε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας μετά από σύσκεψη που έγινε το πρωί στο χώρο της πλατείας Κιλκίς όπου ήταν η προγραμματισμένη η συγκέντρωση και στη συνέχεια η πορεία ως την ΑΤΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης