ΑΡΤΑ: Έξαρση από ιώσεις και "έμφραγμα" στο Νοσοκομείο

Σε υπερεντατική λειτουργία και σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας λόγω της μεγάλης προσέλευσης ατόμων όλων των ηλικιών που ταλαιπωρούνται από συμπτώματα εποχιακών ιώσεων οι οποίες παρουσιάζουν έξαρση.


Η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στην Παθολογική και στην Πνευμονολογική κλινική του Νοσοκομείου οι οποίες, με δυναμικότητα υποδοχής 56 ατόμων, έχουν αυτή τη στιγμή 80-90 άτομα να εξυπηρετήσουν.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Λάμπρος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συμπτώματα που να μπορούν να ταυτίζονται με γρίπη, κοινή ή μη, παρά μόνο περιστατικά που χαρακτηρίζονται ως εποχιακές ιώσεις.

Ενώ διευκρίνισε επίσης ότι στο νοσοκομείο «δεν υπάρχουν ράντζα, μόνο κρεβάτια» άσχετα αν αναγκάζονται να συνυπάρχουν σε ένα θάλαμο περισσότεροι ασθενείς ή να υπάρχουν και ορισμένα κρεβάτια στους διαδρόμους. Ο κ. Λάμπρος ζητάει την κατανόηση των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία τονίζοντας ότι η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ενώ έχει ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας και την Υγειονομική Περιφέρεια γι’ αυτή την αυξημένη νοσηρότητα.

Στην Παιδιατρική κλινική καθώς και στα εξωτερικά ιατρεία υπάρχει και εκεί αυξημένη κίνηση όχι όμως στα επίπεδα που υπάρχει στην Παθολογική και στην Πνευμονολογική  οι οποίες σηκώνουν αυτή τη στιγμή το βάρος της δουλειάς και αυτές τις μέρες έχουν υποστεί κυριολεκτικά…έμφραγμα λόγω του μεγάλου αριθμού των ασθενών!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης