Συντήρηση & αποκατάσταση στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Αρταίων. Συγκεκριμένα στην αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού καθώς και φωτιστικών σωμάτων που έχουν υποστεί βλάβη ή φθορά προχωρά το συνεργείο Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου κατά μήκος της περιφερειακής οδού από το Στρατόπεδο μέχρι τη Γέφυρα Άρτας, με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος.


Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιάννης Κοτσαρίνης δήλωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί προκειμένου να αποκατασταθεί ένα μεγάλο μέρος απ’ τις βλάβες, όπου υπάρχουν. «Δώσαμε μεγάλο βάρος να επαναφέρουμε σε μια καλή κατάσταση το δίκτυο στον περιφερειακό. Γνωρίζετε ότι είναι ένα δίκτυο που έχει κατασκευαστεί το ‘67-’68, πολύ παλιό, με τα όποια προβλήματα δημιουργούν οι εργολάβοι που περνάν για να βάλουν τις οπτικές ίνες.

Μας δημιουργούν προβλήματα με τις βλάβες τις οποίες εμείς πρέπει να αποκαταστήσουμε αμέσως και να μην περιμένουμε πότε αυτοί θα ενεργήσουν. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαιτήσουμε να μας καταβάλουν κάποια αμοιβή για το κόστος ή να βρούμε μια φόρμουλα πώς θα το χειριστούμε αυτό το θέμα» τόνισε.

Ο κ. Κοτσαρίνης ευχαριστεί την Τροχαία Άρτας η οποία όπως λέει, ανταποκρίνεται άμεσα όπου χρειάζεται η βοήθειά της για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ενώ αναφέρεται και στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στην Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού αφού το προσωπικό είναι ελάχιστο ενώ ο Δήμος έχει μεγαλώσει τώρα με τον "Καλλικράτη".

Όπως τόνισε, στόχος της Υπηρεσίας είναι η επίλυση των προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού σε όλο το δίκτυο, σε όλο το διευρυμένο δήμο, όπου αυτά υπάρχουν. Το τηλέφωνο που μπορούν να καλούν οι πολίτες απ’ όλο το διευρυμένο Δήμο για αναφορά βλαβών είναι το «15196». Σ’ αυτό γίνεται η καταγραφή όλων των βλαβών απ’ όλη την περιφέρεια του Δήμου και επιλαμβάνεται το συνεργείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ