ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θερμή υποδοχή στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο...

Μουσική, φαγητό και δώρα στο Ηράκλειο

 

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς, Fantasia της εταιρείας Mediterranean Shipping Company, στην είσοδο του επιβατικού σταθμού που έφτασε συνάντησε μια θερμή υποδοχή μέσω του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε 3.900 επιβάτες και 1.600 μέλη πληρώματος. Οι επιβάτες και το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου ξαφνιαστήκαν με την υποδοχή, αφού μόλις αυτό έδεσε στο Ηράκλειο η φιλαρμονική του Δήμου αλλα και Κρητικά συγκροτήματα τους υποδεχθήκαν με πρωτοχρονιατες μελωδίες και Κρητικούς χορούς.

Από την υποδοχή δεν έλειψε το κρητικό κέρασμα όπως γραβιέρα, μυζήθρα, διάφορα φρέσκα λαχανικά, ελιές, πιτάκια, παξιμάδια, κρασί, κ.λπ.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση και προβολή του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής τσικουδιάς, με τη χρήση μικρού «τουριστικού» καζανιού, και τη διανομή σχετικού προωθητικού φυλλαδίου και φυσικά προσφορά άφθονης τσικουδιάς στους επιβάτες του πλοίου. Ακόμη δόθηκαν στους επιβάτες και στο πλήρωμα αναμνηστικά δώρα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης όπως λάδι και κρασί.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου απένειμε αναμνηστική πλακέτα στους εκπροσώπους της εταιρείας και στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, που έχουν προσφέρει μέρος των προϊόντων που δοθήκαν στους επισκέπτες . Η παραπάνω κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προσέλκυση εταιρειών κρουαζιέρας και την προβολή του νησιού, από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης