Axeloosradio στην Αιτωλοακαρνανία

Μια νέα προσπάθεια στα ραδιοφωνικά πράγματα της χώρας ξεκινά από την Αιτωλοακαρνανία. Το Axeloosradio ξαναγεννιέται στους 98,4 FM (για το νομό Αιτωλοακαρνανίας) και στο www.axeloosradio.gr (για την υπόλοιπη Ελλάδα).

Στον axeloosradio ακούγονται οι παραγωγοί Γιώργος Μπαρτσώκας, Άλκης Αραχωβίτης, Θόδωρος Πριονάς, Αγγελική Τουραμάνη, Σταύρος Λαΐνας, Χρήστος Χαντζής, Γιώργος Τσόλκας, Φώτης Γεωργίου, Θανάσης Σαράκης, Κωστής Καρανδινός, Αλέξανδρος Μπόκας και Δημήτρης Ασημάκης. Παίζουν nu jazz, acid jazz, nu bossa, funk, soul, electronica, electro pop, indie pop, synth pop, nu disco, spacedisco, indie, alternative, ambient, chill, downtempo, lounge, trip hop, minimal, tech house, progressive house, deep house.

Κάθε Παρασκευή 20:00-22:00 ο σταθμός έχει εξασφαλίσει δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες: αποκλειστικά djset από την Klik Records και τους καλλιτέχνες του roster της και ο γνωστός παραγωγός και dj, Josel και οι αγαπημένοι του dj παίζουν αποκλειστικά για τον axeloosradio. Το axeloosradio ενημερώνει με σύντομα δελτία ειδήσεων, αλλά και μέσω του Real fm (08:00-12:00 Δευτέρα έως Παρασκευή).

Τέλος, ο σταθμός δίνει σε κάθε ακροατή τη δυνατότητα να γίνει παραγωγός μέσα από την εφαρμογή listen2u.

ΣΗΜ: "Α-ΤΖ":

Το είδαμε στο http://www.newsbomb.gr/ και χωρίς δισταγμό το αναρτήσαμε και στο δικό μας μπλοκ. Σίγουρα οι Αγρινιώτες γείτονες κάνουν μια προσπάθεια, η οποία όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους δεν ξέρουν κι' αυτοί  "...και δεν έχουμε ιδέα που θα φτάσουμε..
 

Δεν είμαστε ονειροπόλοι (όχι πολύ τουλάχιστον :p), απλά έχουμε απίστευτη όρεξη, είμαστε τρελά ερωτευμένοι με τη μουσική και έχουμε την καλύτερη διάθεση για επικοινωνία..
Ο axeloosradio αναγεννάται.. γίνεται alternative, γίνεται minimal, γίνεται nujazz, γίνεται electro..
γίνεται ο NEW AGE σταθμός της πόλης!"

Έτσι ο "Αετός των Τζουμέρκων" τους εύχεται κάθε επιτυχία στο μεγάλο ταξίδι που ήδη ξεκίνησαν, με την βεβαιότητα ότι σ' αυτό το ταξίδι θα έχουν συντροφιά τουλάχιστον τους ακροατές τους οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί θα αγωνιούν για την επιτυχία του axeloosradio...!!!

Ν.Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης