45.000.000 τα χρέη στο δήμο Ζακύνθου

Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε ο δήμαρχος Ζακύνθου με χρέος που του άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή να αγγίζει τα 45.000.0000 ευρώ.

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Ζακυνθίων Στέλιος Μποζίκης, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.


Ο δήμαρχος Ζακύνθου, αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους που έχει θέσει η νέα δημοτική αρχή και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, ενώ έδωσε απαντήσεις και σε σειρά από ζητήματα, όπως η μετεγκατάσταση των τεχνικών υπηρεσιών και η στέγαση της ΔΟΥ.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εξυγίανσης στο οποίο θα μπορεί μελλοντικά ο Δήμος να ενταχθεί για τη ρύθμιση των χρεών του, ο δήμαρχος σημείωσε πως απόφαση θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αξιολογήσει και τους όρους που θα τεθούν.

Για τη μεταφορά των χρημάτων από τη ΣΑΤΑ (πρόγραμμα επενδύσεων, συντηρήσεων και επισκευών), που αποφασίστηκε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις, σχολίασε πως προτεραιότητα για το Δήμο είναι να δουλεύει και να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης